Omgeving
altDe Ardèche behoort tot de meest zonzekere vakantiebestemmingen van Frankrijk, met zijn gemiddelde van 10 zonuren per dag.
De villa ligt in het zuiden van de Ardèche, vlakbij Saint Melany. De villa is midden in de bergen gesitueerd, aan de rand van een hameau, op 600 meter hoogte.
Op 10 minuten rijden, is er gelegenheid tot zwemmen in de rivier le Drobie. Hier kunt u in alle rust genieten van het kraakheldere en frisse water of zonnebaden op één van de vele strandjes.
Ook kunt u meteen vanuit de villa prachtige wandelingen maken door de bergen en genieten van de schitterende vergezichten.
In de buurt kunt u paardrijden, vissen, kanoën, raften en bij Montélimar ligt een golfbaan met 18 holes.
Villa Agape ligt op een half uurtje rijden van Joyeuse, een oude zijdestad. Hier vindt u ook moderne supermarkten, gezellige restaurantjes en leuke terrasjes.
Vanuit Joyeuse zijn er verschillende dagtochten te maken, zoals naar de Middellandse Zee, een dagje Alpen, of naar de steden Avignon of Nimes.
En vergeet u niet een bezoek te brengen aan Vallon Pont d’Arc, beroemd om zijn Gorges de l’Ardèche.

In de winter kunt u in de Ardeche skieën, het skigebied Croix de Bauzon ligt op een klein uurtje rijden van villa Agape.

Handige links voor u geselecteerd:

Omgeving (4...
Omgeving (5...
Omgeving (7...
Omgeving (8...
Omgeving (9...
Omgeving (1...
Omgeving (1...
Omgeving (1...
Omgeving (1...
Omgeving (1...
Omgeving (1...
Omgeving
Omgeving (1...
Omgeving (2...
Omgeving (3...