Home

de VillaVilla Agape is geschikt voor 1 tot 6 personen.
De villa ligt volkomen vrij en is zeer rustig gelegen, in een schitterend beschermd natuurgebied, bergachtig en op een hoogte van ca. 600 meter. Door de hoogte is het in de zomer minder heet waardoor het prettig te vertoeven is.
De villa staat op een plek waar u volledig tot rust komt en schone en zuivere berglucht inademt. U bent weg van de toeristische drukte, maar dichtbij de trekpleisters van de Ardèche. De villa ligt diep verscholen in één van de mooiste valleien.
 
Het is een nieuwe villa, met zonovergoten terrassen van waaruit u een adembenemend uitzicht hebt over de vallei van de rivier Le Drobie.

 

 

Op de benedenverdieping beschikt de villa over een ruime slaapkamer met badkamer, toilet, hal, keuken en bijkeuken en een ruime huiskamer met openhaard. De buitenterrassen zijn royaal en eventueel kunt u hier overdekt zitten. Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. Vanuit elk raam heeft u een panoramisch uitzicht. De inrichting van de villa is eigentijds en smaakvol.

 

De keuken en bijkeuken zijn voorzien van koelkast, vriezer, wasmachine, afwasmachine, oven en broodbakmachine. Tevens kunt u in de buitenkeuken koken, deze keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis en oven. Het bronwater uit de kraan kunt u drinken. In elke kamer is een elektrische kachel en de woonkamer is mede voorzien van een open haard. Televisie met schotel (Nederlandse zenders) en stereo-installatie zijn aanwezig en u kunt voor eigen rekening gebruik maken van de telefoon.

 

Bij de villa hoort een groot stuk grond van 3600m2, waarop oude, tamme kastanjebomen groeien. In de zomer kunt u op het terrein volop heerlijke bramen en enkele perziken plukken. 

Tot de villa behoort een verwarmd prive zwembad met jetstream (9mx5m) en u kunt gebruik maken van een sauna.

 

De villa is niet geschikt voor minder validen en kleine kinderen, dit in verband met het terrasvormige terrein.
Huisdieren en roken in huis zijn niet toegestaan. De villa is in elk jaargetijde beschikbaar.De Villa (1...
De Villa (2...
De Villa (3...
De Villa (4...
De Villa (6...
De Villa (7...
De Villa (8...
De Villa (9...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (1...
De Villa (2...
De Villa (2...
De Villa (2...
De Villa (2...
De Villa (2...
De Villa (2...
De Villa